Цивільні протигази українського виробництва

Пропонуємо сучасні засоби індивідуального захисту з українськими та європейськими сертифікатами якості – надійні, міцні, зручні в експлуатації.

Компанія «Цивільний Захист КР» пропонує купити цивільний фультруючий протигаз https://czkr.com.ua/ украЇнського виробництва. У конструкцію кожного такого пристосування входять маска і пристрій, що фільтрують, які захищають органи дихання, очі, шкіру обличчя і голови від агресивних впливів — насамперед, токсичних газів і пар. Сучасні засоби захисту українського виробництва – компактні, зручні у застосуванні, мають невелику вагу.
Потрібний різновид — цивільний протигаз ГП 7: доступна ціна поєднується в цій моделі з відмінними захисними властивостями. Ще одна перевага - незапотівання скла.

Крім моделей для дорослих, у нашому каталозі представлені також засоби індивідуального захисту для дітей віком від півтора року. Важлива характеристика - конфігурація окулярів: вони можуть бути трапецієподібні, панорамними (останні забезпечують найбільш широкий огляд).
Пропонуємо сучасні засоби індивідуального захисту з українськими та європейськими сертифікатами якості – надійні, міцні, зручні в експлуатації. Оперативно здійснимо велике оптове замовлення, відправимо товари по всій території України.
Робота в умовах із підвищеним вмістом небезпечних речовин у навколишньому середовищі потребує застосування надійних засобів індивідуального захисту органів дихання, зору.
У нас можна придбати засоби індивідуального захисту від впливу небезпечних аерозолів, суспензій, парів, газів. Весь товар має необхідні сертифікати, ми також реалізуємо розхідники та комплектуючі до засобів індивідуального захисту.
Гарантований захист працівника від шкідливих факторів виробничого середовища забезпечує правильний вибір засобів індивідуального захисту. За наявності шкідливих аерозолів і різних видів пилу необхідно застосування напівмасок, що фільтрують.
Індивідуальні засоби захисту органів дихання необхідно регулярно перевіряти. Своєчасна регламентна заміна фільтруючих компонентів у протигазах, респіраторах та інших видах засобів індивідуального захисту є запорукою безпечної роботи працівників. Протигази, що фільтрують, забирають повітря з навколишнього середовища і очищають його спеціальним фільтром. Фільтр затримує отруйні частинки, доставляючи в легені придатне для дихання повітря. Такі протигази марні при пожежі, але врятують при хімічному, біологічному і навіть радіаційному зараженні середовища. Це найпоширеніший тип цивільних протигазів, т.к. має простий перевірений пристрій та ефективно захищає у більшості надзвичайних ситуацій. Популярні фільтруючі цивільні протигази ГП-7 та їх модифікації.


Find Car

4 Blog posts

Comments